T. EMLAK BANKASI ORTAOKULU E-TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI

T Emlak Bankası Ortaokulu olarak e-Twinning proje çalışmalarına katılmış olup, 2 farklı e-Twinning projesi öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından yürütülmektedir.

''WITTY CITZ ''isimli olan ilk projemizde hedef kitlemiz ortaokul öğrencileridir.

Bu projemizde ana hedefimiz öğrencilerimizin, ülkemizi ve diğer ülkeleri daha iyi tanımlarına yardımcı olarak dünya sorunlarına farklı bakış açısı kazanmaları ve farkındalıklarını arttırmalarıdır.

2. projemizin ismi ''Doğaya Yolculuk' 'tur.

Bu projemizdeki hedefimiz ise ''Öğrencilerimizin doğanın bir parçası oldukları gerçeğinin farkında olmalarını sağlamak, doğa sevgisini ve doğayla içiçe yaşamanın önemini anlamlarına yol göstermek amacıyla yürütülmektedir.

Proje yürütücüsü öğretmenlerimiz; Fen Bilimleri öğretmenimiz Buket Azime KURUM ve Türkçe öğretenimiz Sibel AKBULUT olup aynı zamanda proje kurucusu öğretmenimiz Sibel Akbulut'tur.

Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

14.04.2022 318

14-04-202214-04-202214-04-202214-04-2022