DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzda deprem ve  tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Olası bir deprem anında neler yapmaları gerektiği, izlemeleri gereken yollar ve kendilerini nasıl koruyacakları hakkında detaylı bilgilendirilen öğrencilerimiz, tatbikat esnasında uygulamalı olarak yapılması gereken adımları izledi.

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile "Çök, Kapan, Tutun" hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek en kısa sürede okulumuzu boşaltmış ve okul bahçemizde bulunan toplanma alanında toplanmışlardır. Halkalar halinde toplanan öğrencilerimizin öğretmenleri tarafından sınıf yoklamasının alınması ile tamamlanan tatbikatımız tüm seviyelerde başarıyla gerçekleştirilmiştir.

08.03.2022 245

08-03-202208-03-202208-03-202208-03-2022