MATEMATİKSEL OYUNLAR

T.Emlak Bankası Ortaokul olarak bizler biliyoruz ki yaşam yolculuğunda analitik düşünebilen,her türlü problemi çözebilmek için farklı bakış açıları geliştirebilen bireyler,matematik alt yapısı olan,sayılar ve ilişkilerini sadece bir ders olarak görmeden hayatına katabilendir.Bu bilinçle matematik zümresi olarak 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 5.sınıflarımıza Matematiksel oyunlar düzenledik, öğrencilerimizden ve velilerimizden gelen güzel geri bildirimler üzerine devam etmeye karar verdik.Bu çalışmanın öğrencilerimize,matematik korkusu olmadan yetişecek bir geleceğe ve Bakanlığımızın "matematik dersini sevilen,istenilen,merak edilen"bir ders haline getirmeye yönelik başlattığı çalışmalara katkı olmasını diliyoruz.

28.04.2022 196

28-04-2022